Referanser mennesker

Les referanser fra Sverige her

Leging av brannskade på en hånd:
Fra kunden: Legen sa det kom til å ta minst 2 uker før sårene ville ha grodd skikkelig og jeg kunne bruke hånden normalt igjen, fordi det var brannsår. Brukte Warp10 10-20 minutter annenhver dag. I dag, nøyaktig en uke etter har sårene grodd helt!

Dag 1

Dag 1

Dag 2

Dag 2

Dag 4

Dag 4

Dag 7

Dag 7

_______________________________________________________
Kvinne, Norge
«Må si takk til Tone Jørgensen !!!! Jeg vet ikke hvor mange uker jeg har hatt vondt i denne hand og har fortsatt store smerter – MEN !!!! Igår fikk jeg lysbehandling og sover første natt uten smerter TAKK! TAKK !!! TAKK !!!!!»
 _______________________________________________________
Man, Norge
«Dette er bare helt fantastisk har minsket forbruket på cellegift m nesten halvparten etter jeg fikk låne LED-lys maskinen ,tusen takk til Therese Holmgren fra Pharmalight.no»
________________________________________________________
pharmalight_falsterbo
«Her er Åsa Kroon i gang med å behandle en liten jente med en svært sjelden sykdom. Pachyonychia Congenita er en hudlidelse som følge av en genfeil i bestemte gener kalt keratingener. Smertefulle blemmer, sårhet, fortykkede hudområder under føttene og i hendene i tillegg til sterkt fortykkede negler er de vanligste symptomene. Dette fører igjen til handikap som vansker for å gå pga store smerter. Den lille jenta satt i rullestol eller ble båret, da hun kun orket å gå få skritt av gangen. Mor fortalte at de hadde prøvd alt- og en mors ønske om å bytte bort sin høyre arm for å finne noe som kan hjelpe barnet sitt må være verdens sterkeste universelle følelse ( etter å ha jobbet med kreft- og leversyke barn på Rikshospitalet, er det uunngåelig å kjenne igjen følelsen hos foreldre). Vicki og Åsa jobbet med jenta og etter hver behandling så man tydelige forskjeller. Etter 3 behandlinger var jenta avgårde og hoppet på trampolinene! Ikke ETT øye var tørt i Pharmalights stand. Mor gikk til anskaffelse av WARP 10 og lover å gi oss oppdateringer!»
________________________________________________________
Kvinne, Norge
«Ja da har jeg vært til behandling hos Therese for Mortons nevrom hatt en underlig opplevelse; brått så startet det noen rykkninger i foten som jeg på ingen måte hadde kontroll over for så å gå over til en slags pulsering. Må nok minst en behandling til , men at ting skjedde i dag er det ingen tvil om.»
________________________________________________________
Man, Norge
Skulder ut av ledd. Lege sa 6 uker. 2 behandlinger av Therese og så har jeg lyst selv hver dag. Kjenner at det jobber skikkelig etter jeg har brukt lyset. Etter 3 uker konstaterer lege at gjenopptreningen av skulderleddet kan starte. 3 uker foran skjema. Har ikke hatt noen smerte. Full bevegelse etter 3 uker og tilbake på jobb!
________________________________________________________
Kvinne, Norge, Frossen skulder
Hei Therese. Og takk for sist, det var så hyggelig å bli kjent med deg og få være med på den underlige opplevelsen av å bli så fantastisk bra i skulderen, mot alle odds og legens pessimistiske tidsperspektiv. Ettersom MR bildene var klare på at det var en frossen skulder skulle jo dette ta lang tid. Husker første gange vi møtes, da kunne jeg løfte armen ut fra kroppen nesten 40 grader før det stoppet.Og sånn hadde det vært i over 6 mnd. Etter 2 behandlinger med lyset kunne jeg løfte armen rett opp. Det å få tilbake bevegeligheten i skulderleddet var helt fantastisk, hadde en lysbehandling til og bevegeligheten har jeg beholdt siden. Ble ikke helt smertefri og noe stivhet og verking har hengt igjen helt til nå, men allikevel…et utrolig resultat på en meget skeptisk og undrende pasient
________________________________________________________
Kvinne, Norge
Hej Therese, Lys hjelper! Har lyst skuldern min litt både mandag og tirsdag og nå «knirker» den mindre enn den har gjort på 3 månader! Veldig deilig!
________________________________________________________
Om orienteringsløperen «Kari», som har fått behandling for skade i Gluteus muskulaturen med Pharmalights Warp 10:
«Hei Pharmalight! Takk for behandling i går! Jeg går rundt og legger plutselig merke til at det ikke gjør vondt! Det er første gang siden skaden!! Herregud! hva gjør det lyset egentlig? Når kan vi ha neste behandling?»
«Kari» er nå av smertestillende og har forsiktig begynt å trene igjen, 2 måneder før hun var forespeilet å kunne ta opp løpingen. Hun får regelmessige behandlinger av Pharmalight og vi passer også på å holde henne igjen litt så hun ikke løper for fort igang.
_________________________________________________________
Hei! Mamma synes den hjelper! Hun bruker den daglig. Bestemoren min har også begynt å bruke den grunnet forkalkninger i nakken. Hun er for «skjør» for kiropraktikk og andre behandlinger så pharmalight er ypperlig for henne! Hesten viser enorm bedring på kortere tid enn forventet! Ultralyden viste (etter kun 4 uker!) at senen var helt fin igjen. Ingen væskeansamling igjen! Han skal vi sette i gang om to uker etter anbefaling fra veterinær om å ta det veldig pent.
 _________________________________________________________
Landslagsrytter Norge:
Idag begynte jeg å ri igjen, 5 uker etter kneoperasjon. Det gikk kjempebra!! Hverken vondt eller hovent. Fysioterapeutene sa 3 mnd, så nå ligger jeg langt foran normal progresjon.