Om LED-lys

Röd-hand

 

 

 

 

 

 

 
PharmaLights LEDende Lysbehandling akselerer kroppens evne å lege seg selv
Vår kropp har en unik evne til å lege seg selv. Når denne legingen starter, trenger cellene energi. PharmaLights LED lysbehandlinger tilfører denne energien gjennom lys. Lysbehandlingen gir raskere restitusjon og hurtigere legning av skader og sår. Det har også en smertelindrende effekt og kan forebygge skader. PharmaLights LED lysbehandling gir mulighet til et mer aktivt liv. I USA og Europa brukes LED lysbehandling daglig for mennesker innenfor helseomsorg og eldreomsorg, av leger, massører, sårbehandlingsspesialister, naprapater, osteopater, i samarbeid med rehabiliteringsgrupper, eliteidrettsutøvere på landslagsnivå, privatpersoner, på treningssenter, sportsklubber m.fl. Diabetiske sår, liggesår, betennelser, mukositt, operasjonssår, artritt, dårlig blodsirkulasjon, muskel- og skjelettlidelser og brannskader er eksempler på tilstander som behandles med meget godt resultat.

På dyr brukes PharmaLights LED lysbehandlinger i dag av eliteryttere på landslags- og internasjonalt nivå, på konkurransehester i ledende internasjonelle konkurransestaller, på rideskoler, av hesteeiere, veterinærer, equiterapeuter, hest- og hundemassører, dyrepleiere m.fl. i Sverige. 18 ryttere i hestesporten på internasjonalt og landslagsnivå, representerer i dag PharmaLight.se. Tre av dem var med og representerte Sverige under OL i London 2012. PharmaLight.se har i dag agenturet fra to av de ledende LED lysbehandlingsleverandørene, som er verdensledende innen LED lysbehandling. PharmaLights LED lysbehandlings produkter har allerede nå morgendagens teknikk. For brukeren innebærer dette en kort behandlingstid med færre antall behandlinger. Produktene oppleves som smidige, holdbare og bra utformet, som på markedet gir et unikt bredt bruksområde.

PharmaLight har som eneste leverandør LED lysbehandlingsinstrumenter som er tilpasset for både helse, behandling og pleie- til mennesker og dyr. Holdbare, korte behandlingstider, kraftfulle, brukervennlige og lav kostnad er kjennetegn for PharmaLights LEDende lysbehandlinger. Dessuten tilbys også kundene å kombinere lysbehandlingen med PharmaLights nøye utvalgte og testede forebyggende produkter – denne kombinasjonen er PharmaLight alene om på markedet.

Kontakt oss

PharmaLight.no
Tlf. +47 98 13 90 61
Mail: info@pharmalight.no
Webshop: www.redlinelighttherapy.com

%d bloggere liker dette: