Om LED-lys

Röd-hand

 

 

 

 

 

 

 
PharmaLights LEDende Lysbehandling akselerer kroppens evne å lege seg selv
Vår kropp har en unik evne til å lege seg selv. Når denne legingen starter, trenger cellene energi. PharmaLights LED lysbehandlinger tilfører denne energien gjennom lys. Lysbehandlingen gir raskere restitusjon og hurtigere legning av skader og sår. Det har også en smertelindrende effekt og kan forebygge skader. PharmaLights LED lysbehandling gir mulighet til et mer aktivt liv. I USA og Europa brukes LED lysbehandling daglig for mennesker innenfor helseomsorg og eldreomsorg, av leger, massører, sårbehandlingsspesialister, naprapater, osteopater, i samarbeid med rehabiliteringsgrupper, eliteidrettsutøvere på landslagsnivå, privatpersoner, på treningssenter, sportsklubber m.fl. Diabetiske sår, liggesår, betennelser, mukositt, operasjonssår, artritt, dårlig blodsirkulasjon, muskel- og skjelettlidelser og brannskader er eksempler på tilstander som behandles med meget godt resultat.

På dyr brukes PharmaLights LED lysbehandlinger i dag av eliteryttere på landslags- og internasjonalt nivå, på konkurransehester i ledende internasjonelle konkurransestaller, på rideskoler, av hesteeiere, veterinærer, equiterapeuter, hest- og hundemassører, dyrepleiere m.fl. i Sverige. 18 ryttere i hestesporten på internasjonalt og landslagsnivå, representerer i dag PharmaLight.se. Tre av dem var med og representerte Sverige under OL i London 2012. PharmaLight.se har i dag agenturet fra to av de ledende LED lysbehandlingsleverandørene, som er verdensledende innen LED lysbehandling. PharmaLights LED lysbehandlings produkter har allerede nå morgendagens teknikk. For brukeren innebærer dette en kort behandlingstid med færre antall behandlinger. Produktene oppleves som smidige, holdbare og bra utformet, som på markedet gir et unikt bredt bruksområde.

PharmaLight har som eneste leverandør LED lysbehandlingsinstrumenter som er tilpasset for både helse, behandling og pleie- til mennesker og dyr. Holdbare, korte behandlingstider, kraftfulle, brukervennlige og lav kostnad er kjennetegn for PharmaLights LEDende lysbehandlinger. Dessuten tilbys også kundene å kombinere lysbehandlingen med PharmaLights nøye utvalgte og testede forebyggende produkter – denne kombinasjonen er PharmaLight alene om på markedet.

Kontakt oss

PharmaLight.no
Tlf. +47 98 13 90 61
Mail: info@pharmalight.no
Webshop: www.photizo.no

Instagram
Extremely interesting to learn more about nutrition 🤓🤩🙌🏽 So much knowledge out there and research that have been done. Look at your horses and ask yourself what do they need and what do they get? #pharmalight #vetcur #allanvenzel @crosscountryherbs
Du missar väl inte detta?! Nå er det få dager igjen til Ernærings-seminaret. Vi påminner dere som har ventet med påmeldingen, er at det er nå 9 plasser ledig. Vi har plass til 40 stk. Vi ser at det kommer hesteiere, veterinærer og fysioterapeuter, slik at det blir mange spørsmål, noe vi alle kan lære oss av! Dette to-dagers arrangementet vil endre ditt syn på ernæring. Du vil få innsikt i viktigheten av næringsstoffer, som fører til at du etter seminaret har nok kunnskap til å bruke ernæring som et verktøy for å holde hesten sunn og frisk. Seminaret har tidligere vært holdt hos The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education i Tyskland. Hovedfokus er hesten, men spørsmål kan også omfatte andre dyr som hunder og katter. Lørdag 26.10 08.30 - 10.00 Grunnleggende kunnskap om celler og genetikk 10.15 - 12.00 Grunnleggende kunnskap om fordøyelse og ernæring Lunsj 13.00 - 14.00 Fordøyelse og ernæringsstøtte 14.15 - 15.15 Bevegelighet og ernæringsstøtte 15.30 - 16.30 Immunsystemet og ernæringsstøtte 16.45 - 18.00 Nevrologisk og hormonell kunnskap og ernæringsstøtte Søndag 27.10. 08.30 - 16.00 Fordøyelsesapparat, bevegelighet, immunsystemet, nevrologiske og hormonelle tilfeller Spørsmål og svar: Ta med egne case/historier som kan drøftes i plenum, slik at alle kan dra nytte av hverandres erfaringer. Spørsmål og svar-delen vil være basert på kunnskapen fra lørdagen. Seminaret blir holdt som en presentasjon med gode muligheter til å kommentere og stille spørsmål. Hvem er seminaret for? Hesteeiere, dyrleger, equi-terapeuter og for alle som er interessert i ernæring til dyr. Kurset holdes på engelsk. Allan er dansk og kan oversette ved behov.
Wound treatment with red & infrared led light. Left before treatment and picture right after two programs with treatment 🤩🙌🏽🙏 We treat many horses every week. Sometimes we are reminded how fantastic this light works! #lovethelight #pharmalight #pharmalightnorge #photobiomodulation #ledlighttreatment #redinfraredlight #nofilter
%d bloggere like this: