NASA

En lysende framtid
At lyset tilheler er ikke nytt. Niels Ryberg Finsen, en Færøisk/Dansk forsker, studerte lysets innvirkning på menneskers hud og oppdaget at rødt lys hadde positiv innvirkning på bl.a Lupus vulgaris. For denne oppdagelsen fikk Finsen i 1903 Nobelpriset i fysiologi eller medicin. I København ble det opprettet et medisinsk institutt som fikk navnet Finseninstituttet.

Lyset akselererer kroppens egen tilheling med bevist effekt, gjennom kliniske studier, med opp til 150 – 200%.

En artikkel fra NASA omhandler lysets positive effekt på bivirkninger av cellegift. Pharmalight er sammen med USA ledende på salg og opplæring av Warp 10.

http://www.nasa.gov/topics/nasalife/features/heals.html

I USA og Europa anvendes lysbehandling med rødt og nær infrarødt lys fremgangsrikt i helsevesenet, både på sykehus og fysikalske institutter. Mange ledende forskere innenfor medisin omtaler fotobiomodulasjon som den største kommende utvikling innenfor helse og rehabilitering. Uavhengig forskning har vist at lys i rett bølgelengde kan forsyne cellene med nødvendig energi for å få i gang- og hurtig stimulere kroppens egen tilhelingsprosess og å øke sirkulasjonen. Fordelene med rød og nær infrarød lysbehandling er dokumentert i vitenskapelige og kliniske studier gjennom bl.a NASA og DARPA i USA.

Koblingen til NASA 

Quantum Devicec, Inc. har utviklet HEALS® (High Emissivity Aluminiferous Luminescent Substrat) NASA-logoteknologien for NASA og DARPA. Konkurrenter henviser gjerne til NASA og deres studier for å vinne tillitt, men det er viktig å vite at WARP 10 er det eneste FDA-godkjente behandlingsinstrumentet som bruker HEALS teknologien. Quantum devices har det eneste fotobiologiske systemet som finnes på NASAs Hall Of Fame. Les mer her.

NASA  har dokumentert den legende effekten i flere kliniske studier gjort med Warp 10/75, disse inngår i PharmaLights produktsortiment.

Les her om hvordan Warp 10/Warp 75 brukes for behandling av bivirkninger ved cellegift. Les her om warp_10_ståendehvordan Warp 10/Warp 75 brukes innen helseomsorgen for behandling av bivirkninger ved kreftbehandling.

Et paradigmeskifte

Uavhengig forskning har vist at lys av rett bølgelengde kan gi cellene nødvendig energi for å få i gang og raskt stimulere kroppens egen helingsprosess, samt å øke sirklulasjonen. Størst er effekten for de grupper som har dårligst helingsforutsetning. Fordelene med LED lysbehandling har blitt vist i vitenskapelige studier og i en rekke kliniske studier/case gjennom blant annet NASA og DARPA i USA. Leverandøren som NASA samarbeider med inngår i Pharmalights produktsegment. Et eksempel er Warp 10/75®, utstyret som stimulerer cellenes vekst med 150-200%.

Se video om hvordan NASAs forskning kom fram til produktet Warp 10.

Les kliniske studier.