Mobiliser

Mobiliser

«Sannsynligvis verdens mest effektive system for sunnere/friskere rygg»

• Øker bevegeligheten i ryggenmobiliser_diagram_web
• Raskt resultat
• Effektivt
• Lett å bruke
• Behandling når det passer deg
• Kort behandlingstid, kun 15 minutter

Mobiliser er en enhet for spinal mobilisering. Ved behandling på Mobiliser, påvirkes ryggvirvlenes stilling og ligamenter mellom hver virvel strekkes og flyttes inn i en serie av gjentatte små bevegelser. Bevegelsene er mindre enn de ved en manipulasjon, men gjentas hundrevis av ganger og bidrar til å skape en naturlig bevegelse i ryggen. Spenninger slipper og mange brukere refererer til «en umiddelbar oppfattet/opplevd mykhet».

Fornøyde brukere
Mobiliser brukes fra mange år tilbake av privatpersoner, som forebygging i bedrifter, helsesentre, rehabiliteringssentre/klinikker til blant annet fibromyalgi- og slagpasienter.

Gym, massører, osteopater er eksempler på noen andre meget fornøyde kunder til Mobiliser. Flere medisinske sentre har i de seneste årene kjøpt en eller flere Mobiliser, som har ført til at flere pasienter med ulike diagnostiserte sykdommer/tilstander har fått muligheten til å prøve Mobiliseren. Resultatene er generelt meget bra og alle sentrene har beholdt sine Mobiliser. Casestudier vil bli presentert etter hvert som de er avsluttet.

Andre fornøyde brukere og kunder er turnerende verdensartister som behandler seg selv for å forebygge skader med hjelp av Mobiliseren. Artistene og danserene har høye krav for å holde kroppen i så perfekt form som mulig under pågående verdensturnèer.

Den flertallige gullmedaljøren innen sportens verden, Sir Steve Redgrave, er et eksempel på en daglig bruker av Mobiliseren fra flere år tilbake. Wikipedia skriver: Han er den eneste olympier som har vunnet gullmedalje ved fem ulike olympiske leker i en utholdenhets sport. Denne prestasjonen har gjort at han hylles som Storbritannias største olympier.

Bernard Gallacher OBE var en av de fremste golferne i sin generasjon. Men Bernard Gallacher kommer alltid å bli husket for å lede det Europeiske Ryder Cup-laget til deres berømte seier på amerikansk jord 1995. «I løpet av to uker på Mobiliseren var forskjellen i hele kroppen min åpenbar og jeg begynte å bli mindre skeptisk. Jeg brukte den slavisk to ganger om dagen og etter en måned var forbedringen i ryggen svært stor. Smerten var mindre og min fleksibilitet var bedre enn den hadde vært på flere år, til og med bedre enn før problemet oppstod. En del av Back in Actions råd var å samråde seg med dr Lady Ann Redgrave, som bruker Mobiliser til flere av sine pasienter. Hun er mye erfaring med idrettsskader og arbeidet som Chef Medical Officer til det olympiske roteamet i ti år».

Engelske Royal Air Force har bestilt 15 stk Mobiliser om gangen til deres flygflottiljer.
mobiliser-pic-1_web-300x167

Mobiliseren er meget etablert i England. Mange evalueringer har blitt utført av fagfolk med gode resultater – brukere er nå oppe i flere tusen. Siden sommeren 2012 er den å få kjøpet og leid i Sverige gjennom Pharmalight.se. Svenske privatpersoner, kiropraktorer, massører, osteopater, bedrifter og internasjonale idrettsutøvere har allerede oppdaget Mobiliserens effekt og har kjøpt eller leier en Mobiliser i dag. Den er allerede en suksess i Sverige.

Flere brukere har hatt ryggproblem i mange år. Ischias, prolaps, stivhet, smerte etc. Med Mobiliser får mange en bedre hverdag med mindre smerter og bedre bevegelighet. Flertallig referenser finnes.

Kjøp:
3170 pund, moms og fraktkostnader kommer i tillegg.

For forespørsel om leie, send mail til pharmalightnorway@gmail.com

 

logoer