CNN reportasje om behandling mot Mukositt med Warp 10

Quantum Devices har sammen med NASA tatt frem en fantastisk liten maskin som gjør underverker. Her i Norge har vi flere som bruker den i sitt hjemmeapotek både til familien og til dyrene sine. PharmaLights LED-lysmaskiner blir brukt på sykehusene i USA og nå også i Sverige.

PharmaLight i Sverige fikk en telefonsamtale fra en kunde rett før jul:
«Glede! En ny kunde ringte og fortalte om sin slektning som har leget sin Mukositt på rekordtid med hjelp av behandling med deres Warp 10. Slektningen har følgesykdommen Mukositt fra kreftbehandling – åpne sår fra svelget og ned til magemunnen. Sonden i magen skal nå tas vekk og slektningen ser fram mot å kunne spise litt av den gode julematen. Den beste julegaven vi i Pharmaligt.se/eu kunne få»
Vi får en rekke lignende samtaler hvert år fra privatpersoner som forteller om samme behandlingsresultat. Se CNNs reportasje, det er ingen nyhet med disse behandlingsresultatene for oss eller for produsent av Warp 10. For dem som berøres, betyr et vellykket behandlingsresultat en helt ny hverdag, en hverdag uten smerte og Mukositt.
Det som gjør Warp så effektiv, er at det har en sertifisert bølgelengde (670 nm). 670 nm har vært brukt i mange kliniske studier og man har kommet frem til at det er akkurat denne bølgelengden som er ekstremt effektiv for mange lidelser og plager. 670 nm er den absolutt beste bølgelengden for kroppens ATP-produksjon, hele 2 til 4 ganger bedre ved 670 nm enn ved 620 nm.
Warp 10® er FDA-godkjent og CE-merket. En svært intensiv, håndholdt, batteridrevet LED-enhet og er enkel å bruke. Instrumentet er beregnet for behandling av kronisk smerte og har et bredt spekter av bruksområder. Eksempler på skader man kan behandle er: sår, muskelskader, betennelser, kviser, hevelser, artritt, leddsmerter, beinbrudd, tennisalbue, slagskader, whiplash, prolaps etc

Mukositt:
Hos pasienter med oral mukositt, er de sensitive cellene (mukosa) som kler innsiden av munnen og halsen, skadet av kreftbehandling som kjemoterapi – med eller uten stråling. Symptomer kan være; smertefulle sår i munn og hals, rødhet og opphovning av tannkjøtt, tørrhet og sårhet i munnen og vanskeligheter med spising, svelging, snakking og drikking. Alvorlig oral mukositt er ekstremt smertefullt og invalidiserende og det kreves ofte opiod-lignende smertelindring. I noen tilfeller trenger pasientene total parenteral ernæring, som gis intravenøst.